08.09.2021.

09:42

Foto: printscreen

Džet set

FALILA JE JEDNA OPRA VINFRI! Jovana Jeremić pokazala kako izgleda jedan njen dan, a onda je poslala snažnu poruku ženama: BIĆETE FATALNE KADA...

U sklopu emisije emitovan je i prilog sa novim licem Pink televizije Jovanom Jeremić gde je gledaocima pokazala ko je zapravo ona i otkrila kako izgleda jedan njen dan u Beogradu.

- Ne vole me lenji ljudi, ne vole me sponzoruše, ni ljubavnice. Sa mnom je uvek zabavno. Žena mora da brine o sebi, kako o spoljašnjem, tako i o unutrašnjem izgledu. Bićete fatalne kada budete koristile mozak onoliko koliko i puder u prahu, tu moju rečenicu svi citiraju - priča Jovana.

Od treninga, do frizerskog salona, Jovana je otkrila mnoge delove iz svog života.

- Nikad kada imam problem ne menjam boju kose i frizuru, to rade slabe žene, a ja sam ''boss lady'' - kaže Jovana.

Informer

Jovana Jeremić

- Pinku je falila jedna Opra Vinfri. Posle Pinka nema više televizije, mogu samo da odem u diplomatiju. Vozila sam rolere, a on skejt, i tako sam se srela sa Željkom Mitrovićem. To ne može da se namesti, spontani smo i on i ja. Pre nego što ću da udarim na njega, videla sam ga pre možda dve godine i nisam htela da ga smaram. Mene ljudi kad upoznaju, shvate koliko sam dobar čovek - zaključila je voditeljka.