12.09.2021.

11:27

Foto: V.N.

Džet set

CECA ZABLISTALA U KIKINDI! Folk diva održala KONCERT ZA PAMĆENJE - evo u kom izdanju je završila LETNJU TURNEJU! /FOTO/

Letnju turneju Ceca je završila u Kikindi na 36. „Danima ludaje“, pred publikom koja je sa njom, gotovo u transu i u glas pevala najveće hitove. Skupilo se na gradskom trgu i staro i mlado, sve je vrvelo od života, kao u najbolja stara vremena.

Puna dva sata, od 21 do 23 časa, orile su se gradom dobro poznate pesme, a estradna zvezda izjavila je posle koncerta da će poneti najlepše utiske iz Kikinde, ali i srušila mit da su Banaćani usporeni i letargični.

Informer

Ceca

- Bio je prelep koncert, publika je bila sjajna i sve najbolje mogu da kažem o večerašnjem nastupu. Priče da su Lale mirni ljudi nisu istinite, a takve priče se šire, naročito kad je publika na koncertu u pitanju. Moje iskustvo govori upravo suprotno. Lale nisu mirne, uvek govorim. Potpuna su suprotnost od toga. A tek Sose! Moja publika je uvek bila raspevana, vesela i temperamentna, a za druge ne znam. Pričam isključivo o mojoj publici - decidirano je rekla Ceca.

Pevačica je ujedno izrazila žaljenje što nije uspela da proba čuvene specijalitete od ludaje, jer je kasno stigla u Kikindu, ali su je „sitni“ detalji ispred bine na kojoj je nastupala potpuno iznenadili.

- Iskreno, kad sam po dolasku iz Beograda odmah istrčala na binu i videla džinovske bundeve ispred sebe, bila sam potpuno šokirana da postoje tako veliki plodovi ludaje. Zaista su fascinantne - rekla je Ceca.

Manifestacija „Dani ludaje“ traje još danas i završava se koncertom Zvonka Bogdana od 20 časova na gradskom trgu. Kikinda je tokom četiri dana ugostila domaće i strane goste iz Mađarske, Rumunije i zemalja regiona, kao i ambasadore i predstavnike ambasada Finske, Egipta, Albanije, Maroka, Belgije, Rumunije, Ukrajine, Crne Gore, Kipra, Norveške i Slovačke.