15.09.2021.

12:59

Foto:

Džet set

MARINA TUCAKOVIĆ JE ZBOG OVOGA PREBAČENA U KBC?! Priključena je na RESPIRATOR i pogoršalo joj se zdravstveno stanje, a OVO joj otežava DISANJE?!

Kako prenosi "Alo.rs", razlog zbog kojeg je Marina Tucaković hitno prebačena iz privatne klinike u KBC "Dragiša Mišović", gde su je prebacili na respirator, navodno je pojava vode u plućima što je hitmejkerki navodno otežalo disanje.

Informer

Marina Tucaković

Podsetimo, Marina je juče oko devet ujutru počela da se bori za dah, a njenog sina Laću je uhvatila panika, pa je preko Tvitera tražio pomoć kako bi u njihov dom na Vračaru što pre došao lekar.

"Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može da dođe tek u 14 sati, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je pregleda što je pre moguće? Mi smo u Beogradu, na Vračaru", napisao je prestravljeni Milan i onda je pratiocima objasnio da je Marina teško bolesna:

"Majka mi ima rak sa metastazama na jetri, plućima, mozgu i kostima".

Nakon teškog gušenja, Marina je hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je bila priključena na kiseonik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.