17.09.2021.

08:45

Foto:

Džet set

MILICA TODOROVIĆ ODLUČILA DA POSTANE VOJNIK! Pevačica oblači UNIFORMU: Volim da se TUČEM i da PUCAM, ja sam prava žena za to!

Popularna pevačica kaže da se o tome već dogovorila s ministrstvom odbrane.

- Biću vojnik bar jedan dan i uskoro ćete me videti u vojničkoj uniformi. To će biti šou! - priča Milica i otkriva kako je protekao sastanak sa ministrom:

- Kad su me pozvali u ministarstvo, pitala sam menadžerku kako treba da se obučem, rekla mi je opušteno jer će tamo biti samo sekretarica i možda jedno vojno lice. Čim sam stigla na Senjak, sudarila sam se s ministrom! Samo sam izustila: "Juuu", i pružila mu ruku. Pocrvenela sam, bilo me je sramota kako sam se obukla... Zadržao se sat vremena sa mnom, doneo je kolače i baš mi je bilo lepo. Veoma je duhovit. Ugovorili smo sjajan projekat, ali ne smem ništa više da otkrivam. Kad sam to ispričala tati, rekao mi je: "Sine, sve si bila, samo nisi vojnik". Ma žene koje idu u vojsku su mi genijalne, zato sam i prihvatila ovaj projekat. Ja sam prava žena vojnik! Da nisam pevačica, išla bih u vojsku. Ja sam na tom "muškom nivou", volim da se tučem i da pucam!

Gola leđa

Folk zvezda kaže da ima i fizičke predispozicije za vojnika:

- Volim svoje male grudi. Nikad nisam stavljala čarape u brus, čak i na nastupu budem skroz ravna. Nedavno sam nosila kombinezon s golim leđima i bez brusa. Delovalo je kao da nemam ništa... Klavijaturista Piroćanac, koji sa mnom radi osam godina, rekao mi je: "Lele bre, Mile, turi nešto da bar zaliči..." Odbila sam!

Zaljubljena u sebe

Pevačica kaže da joj posle raskida sa glumcem Petrom Strugarom prija da bude sama.

- Zaljubljena sam u sebe. Znam da zvuči glupo, ali tako je... Uvek sam išla iz veze u vezu i nikad nisam uspela da budem sama i budem zaljubljena u sebe. Tek sad vidim koliko je lepo kad si sam - priča Milica i dodaje da njena majka želi što pre da dobije unuče:

- Non-stop me pritiska! Stalno mi šalje snimke beba. Kaže mi: "Hoću devojčicu, ovako da izgleda i da ima mašnicu". Rekla sam joj: "Samo ti naruči"! 

Duet s Gazda Pajom

Milica je najavila duet s Gazda Pajom:

- Nisam htela to da snimim, pa sam zvala sestrića koji ima 16 godina da ga pitam za mišljenje. Rekao mi je da je pesma "grmilica" i zbog njega sam je snimila. Sve je ispalo baš lepo!