17.09.2021.

07:47

Foto:

Džet set

SEVERINA: MILAN ME JE ZLOSTAVLJAO! Pevačica progovorila o životu sa Popovićem: Sina i mene je ZAKLJUČAO u stanu 40 dana!

Hrvatska pevačica je u velikoj ispovesti ispričala brojne nepoznate detalje iz veze sa "srpskim kraljem bakra", s kojim ima sina Aleksandra (9).

Pop zvezda tvrdi da joj biznismen po nagovoru nadrilekara i vračara nije dozvoljavao da izlazi iz kuće!

- Nevolje su odmah počele! Uvidela sam da mu je znanje oskudno, da mnogo toga ne zna, a da ono što priča temelji na predrasudama i praznoverju. Najteže mi je palo to što je izbegavao bliskost. Pogrešila sam što se nisam ranije oprostila od njega. Međutim, posle četiri meseca sam zatrudnela - započinje svoju priču hrvatska pevačica, koja je posle dve godine borbe za starateljstvo s biznismenom uspela da vrati sina kući.

Nadala se promeni

Seve kaže da je pravi pakao nastao 2012. godine, kada je rodila sina Aleksandra.

- Doktori su zbog mojih godina odlučili da me porode carskim rezom, a Popović je pretio da će ih tužiti jer njegova deca smeju da se rađaju samo prirodnim putem. Rekao mi je da neće dopustiti da novinari slikaju dete ako ne plate najmanje 50.000 evra! Zbog toga sam se noću iskrala iz porodilišta, a kad smo stigli u stan, bio je izlepljen plutom i "ukrašen" crnim kamenjem da nas zaštiti od podzemnih voda. Pojavio se s doktorkom kineske medicine i posle konsultacije s njom naredio mi da 40 dana budem s detetom kod kuće. Zabranio mi je svaki izlazak i nestao je! Došao je posle 40 dana i odveo nas u Beograd. A ja sam pristala na sve to zlostavljanje nadajući se promeni - priča Seve, koja je s Milanom provela dve godine.

Pevačica kaže da je pokušala da se zbliži sa Milanom tako što je organizovala veliku proslavu pravoslavnog Vaskrsa: 

- Da mu ugodim, okupila sam njegovu raštrkanu porodicu i njegove gatare, a on je zbog toga bio besan i sledeće jutro opet nestao. Ostala sam sama i puna straha da ne pogrešim i ne poremetim njegov raspored u stanu, jer bi ga to naljutilo. Nisam želela da živim u strahu i vratila sam se u Zagreb. I dalje sam uveravala sebe da će se promeniti, preispitivala se da li sam dovoljno dobra za njega... To je tipično za sve žrtve nasilja!

Bila sam mu trofej

Popović je prekinuo svaki kontakt s njom i sinom sve dok 2015. godine nije započela vezu s Igorom Kojićem, od kog se nedavno razvela.

- Pojavio se u Aleksandrovom životu tek kad je u novinama pročitao da imam dečka. Dugo sam krila vezu s Igorom jer sam pretpostavila da će tako da bude. Od kad sam se udala, podigao je više od 60 tužbi protiv nas. Nije mogao da podnese gubitak trofeja koji je video u meni! - završava priču Vučkovićeva.

Sama ću reći sinu za po*nić

Severina kaže da će sama ispričati sinu za po*no-film sa bivšim ljubavnikom Milanom Lučićem, koji je procurio u javnost 2004. godine:

- Svesna sam da će se moj sin sresti s time jednog dana. Kad bude pravo vreme, sama ću mu reći za to. Volela bih da čuje od mene! 

Od stresa spala sam na 48 kila

Seve tvrdi da je njene gole fotografije, koje su se u medijima pojavile u leto 2019, plasirao upravo Popović:

- Milan mi je poslao poruku da je čuo kako će izaći moj novi po*nić i pitao me zašto to radim detetu. Pritom, on je stajao iza svega! To me je dotuklo, spala sam na 48 kilograma od stresa!