20.09.2021.

16:29

Foto: printscreen

Džet set

CECA SKRHANA BOLOM ZBOG SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ! Folk diva se pojavila na snimanju ZVEZDA GRANDA - sa KNEDLOM U GRLU progovorila o velikom GUBITKU!

Ova tužna vest potresla je celu estradu, a folk diva Ceca Ražnatović, kojoj je Marina napisala 120 tekstova, skrhana je bolom zbog velikog gubitka.

Zanemela sam! Iza nje je duga, mucna borba! I koliko god da smo svi znali ozbiljnost situacije, ja reci nemam! Otisla je jedna vanserijska dusa, zena koja je od svake situacije pravila poeziju, neko na ciji rad niko nije ostao imun, a mi koji smo je imali za prijatelja mozemo sebe da smatramo privilegovanim! Marina moja draga, odmori svoju dusu i znaj da ces zauvek biti voljena od svih nas - napisala je juče Ceca na svom Instagram profilu, a danas se pojavila na snimanju "Zvezda Granda" vidno utučena i tužna.

- Još sam u stanju šoka. Iako je bila jako lošeg zdravlja, i nije se iznenada sve ovo desilo, ali mnogo je teško. Jako me boli, osećam pritisak na grudima kao da ću se ugušiti - rekla je Ceca na početku razgovora i dodala:

- Marina je za mene napisala 120 tekstova. Ona je neko ko je meni dao identitet, ko me bezuslovno voleo. Jedva pričam - sa knedlom u grlu je izustila Ceca.