27.09.2021.

07:40

Foto:

Džet set

VODITELJKA JUTARNJEG UŠLA U DEVETI MESEC TRUDNOĆE! Bojana Ristivojević za Informer: Molim se Bogu da porođaj prođe kako treba!

Voditeljka Prve televizije ušla je u deveti mesec, ali to je ne sprečava da jurca po gradu i završava sve obaveze.

U sigurnim rukama

Bojana treba da se porodi u petak i kaže da jedva čeka susret sa svojom princezom.

- Sve sam spremila za dolazak bebe na svet i sada mi preostaje samo da se molim Bogu da sve prođe kako treba. Jedva čekam da je ugledam, živim za taj momenat - priča lepa voditeljka za Informer i dodaje da bi mogla svakog časa da se porodi:

- Nadam se da ću ćerku roditi 1. oktobra, kada mi je termin. Ali, ko zna, možda to bude i ranije. Neka ona sama odluči kada želi da dođe na svet. Zato smo poslednjih nekoliko dana svi u pripravnosti, svakog časa mogu da se porodim.

Bez obzira na to što ne miruje, Bojana pomno sluša savete lekara.

- Najvažnije mi je što imam veliko poverenje u doktora Rašu Aničića. Sa njim sam svakodnevno u kontaktu, jer mi mnogo znače njegovi saveti. Konsultujemo se o svemu. On je porađao i moje drugarice, koje imaju samo reči hvale za njega. Zato sam opuštena jer znam da sam u sigurnim rukama - kaže Ristivojevićeva.

Kolege je iznenadile

Voditeljka Jutarnjeg programa u maju je obelodanila da čeka bebu. Nedugo posle toga oprostila se od gledalaca, a kolege sa Prve priredile su joj tog dana iznenađenje i u studio usred emisije doveli njenu omiljenu pevačicu Zorica Brunclik.

Krije ime oca deteta

Bojana Ristivojević i dalje ne želi da otkrije ko je otac deteta koje nosi.

- O emotivnom partneru ne volim da pričam. Čuvam svoju ljubav daleko od očiju javnosti. Tako se lepše osećam i spokojnija sam. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, a to je najvažnije - poručuje voditeljka.

Tagovi:
voditeljka Žena VIP poznati bojana ristivojević džet set