27.09.2021.

17:27

Foto: printscreen

Džet set

OVAKO SE SLAVI ROĐENDAN SINU PRVENCU - SEKA DALA PREKO 5.000 EVRA ZA TORTE I DEKORACIJU! Nije štedela, a sve je izgledalo kao u filmu!

Seka Aleksić iskeširala je 5.000 evra za proslavu rođendana starijeg sina Jakova. Pevačica je organizovala žurku u svojoj kući u Staroj Pazovi, a na spisku zvanica našli su se njeni prijatelji, članovi porodice i brojni mališani.

Informer

Seka Aleksić

- Seka je dugo razmišljala na koji način da obraduje Jakova, pa je došla na ideju da proslava bude u znaku Spajdermena, jer ga on obožava. Napravila je čitav mali grad za decu, a cela proslava koštala je oko 5.000 evra - započinje priču izvor blizak pevačici.

Da Aleksićeva nije štedela na proslavi, govori i činjenica da je Jakov imao čak šest rođendanskih torti sa motivima omiljenog junaka.

- Samo torte su koštale oko 1.000 evra. Seka je angažovala i animatore, koji su bili obučeni kao Spajdermen. Tražila je od njih da osmisle razne igre za decu, pa su se tako mališani oprobali i u penjanju konopcima. Na rođendanu je bila i ogromna kućica na naduvavanje sa likovima iz crtanog filma "Patrolne šape", koja se najviše dopala Sekinom mlađem sinu Jovanu - otkriva naš sagovornik.
Pevačica je prezadovoljna kako je sve proteklo, pa je na Instagramu objavila fotografije sa slavlja, a ispod napisala poruku za svog naslednika:

"Rasti, lepoto naša, raduj se mami i tati, anđele mili! Srećan rođendan, serafime moj."