30.09.2021.

16:24

Foto: Informer/Marko Đoković

Džet set

MIROSLAV ILIĆ I MIRJANA ANTONOVIĆ PODELILI ESTRADU! Brena i Neda podržale njegovu nekadašnju LJUBAV, a OVA pevačica je osula paljbu po NJOJ: ON nije Dervinov otac!

– Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koje svi jure. Nas dvoje smo isti i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. Sad neće da prizna pa da mu život zavisi od toga, nema šanse. Plus, ja verujem da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno čula bih nešto, a nisam - kaže Nada i dodaje da joj u celoj priči nije jasna Mirjana Antonović. 

Informer

Nada Topčagić

Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu i ostaneš trudna. Znači valjda da rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne da posle 30 godina juriš nekog da prizna dete i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće, kad ne znaš da budeš dostojanstvena do kraja. Ne znam šta ona očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta onda? Pa, on i sin se ni ne poznaju! Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? - čudi se Nada

Podsetimo, Miroslav Ilić je juče u Palati pravde rekao da ga bivša ljubavnica Mirjana Antonović proganja godinama!

Pevač je dva dana saslušavan povodom tužbe Mirinog sina Devina Antonovića, koji želi da dokaže da mu je Ilić otac. Slavuj iz Mrčajevca i dalje odbija da uradi DNK analizu, pa je pred sudijom napao bivšu:

Informer

Miroslav Ilić

Ta žena mene proganja decenijama, ne znam šta više sa njom da radim. Opsednuta je mnome - pričao je Miroslav, više o tome pročitajte OVDE