30.09.2021.

18:28

Foto:

Džet set

O SINU SAM KROZ SUZE PEVALA! Snežana Đurišić otkrila da je OVAJ hit otpevala za svoju dušu: Svaka MAJKA će se pronaći u njoj!

- Ovo je pesma koju sam otpevala iz duše i svaka majka će se pronaći u njoj. Odavno si otišao sine pa je majka željna lika tvog. Ovo je nešto za moju dušu i kroz suze sam je otpevala - kaže Snežana koja je otkrila da li je ova numera posvećena upravo njenom sinu:

Informer

Snežana Đurišić

- Pesmu je otpevala predivna Mirjana Barjaktrević, koju sam pozmavala, čiju muziku prosto obožavam i doživljavam vrlo emotivno oduvek. Muziku oduvek doživljavam u duši, ne u glavi i pesme koje pevam nisu nužno vezane za moj život - rekla je Snežana, a onda je otkrila šta je iznervira kod kolega, a šta kod takmičara u muzičkom šou "Zvezde Granda":

Informer

Žiri Zvezda Granda

- Svi imamo svoja uverenja i smatram sasvim normalnom želju da ih zaštitimo i ojačamo kad pomislimo da su ugrožena, naivno je nervirati se oko toga. Bude mi krivo ako primetim kad se kandidati na primer uplaše i sami sebe sapletu, pa verujući sopstvenoj intuiciji, pokušam da im “nekako pomognem da se vrate u stanje sigurnosti kako bi dali sve od sebe. Nekom je potrebno par sekundi da duboko udahne, nekom je potreban “vetar u leđa”, nekom “hladan tuš”, prosto nismo svi isti. Tako je i sa kolegama iz žirija, svi imamo svoja iskustva i uverenja na osnovu kojih reagujemo, što se sigurno neće promeniti bilo čijim nerviranjem - rekla je ona.