01.10.2021.

08:30

Foto:

Džet set

ASTROLOG MI JE PREDVIDEO LJUBAV SA MRKONJIĆEM! Ana Bekuta otkrila da po ZVEZDAMA određuje DATUME svojih KONCERATA!

Folk pevačica toliko veruje u zvezde da po njima čak određuje i datume svojih koncerata.

Informer

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

- Imam astrologa Oliveru, koja mi jednom godišnje radi natalnu kartu. Ona mi je predvidela i ljubav sa Milutinom, iako joj ja tada nisam verovala - priča Bekuta za naš list i dodaje da joj je Olivera najvažniji savetnik i kada je posao u pitanju:  

- Sa njom se konsultujem oko svih važnih poslova, kao i oko odabira datuma za neke bitne događaje. Olivera do sada nijednom nije pogrešila i otkad imam nju, ne brinem ni o čemu. Znam da će sve biti onako kako mi je videla u zvezdama. Veoma verujem u horoskop i ovih dana sam  nervozna zbog retrogradnog Merkura, koji me baš pogađa. 

Informer

Ana Bekuta



Anu smo zatekli na snimanju emisije "Zvezde Granda", koja svake subote obara sve rekorde u gledanosti.  

- Meni ne znači mnogo to što smo prvi u trendingu, jer od toga nemam apsolutno ništa. U svakom slučaju, drago mi je što sam deo tog takmičenja - kaže folkerka. 

Šta je vas briga ko mi je kupio kola

Ana nije želela da potvrdi priču koju je Informer objavio pre nekoliko dana da je od Mrke nedavno dobila "škodu", vrednu 25.000 evra. 

- Meni je važno da imam siguran automobil, a manje je bitno ko mi ga je kupio. Mi pevači se kasno vraćamo sa nastupa i glava nam je u torbi, tako da moramo da imamo dobre automobile - poručuje Bekuta.