01.10.2021.

21:00

Foto:

Džet set

EMOTIVAN TRENUTAK! Ceca slikom RAZGALILA SRCA, pokazala kako mali Željko uživa sa DEDOM, pa komentarom svima IZMAMILA OSMEH! /FOTO/

Ceca je na Instagram podelila svog tasta kako vozi unuka, a mnogi su pretpostavili da se nalaze u Titelu, gde je rođena Veljkova izabranica Bogdana.

- Deda i unuk - napisala je Ceca uz emotikon srca i fotografiju nasmejanih dede i unuka.

Informer

Otac Bogdane i unuk

Podsetimo, Željko je rođen na rođendan svog dede Bogdana, Bogdaninog oca. Inače, Ceca ne voli mnogo da priča o unuku sa kojim često provodi slobodno vreme.

- Jede, spava, igra se, plače, smeje se. Beba kao i svaka druga. Mi iza kamera živimo normalan život, imamo probleme kao i svi drugi ljudi. Nismo ništa drugačiji od onih koji nisu javne ličnosti - rekla je nedavno pevačica.

Inače, ljubavna priča Veljka i Bogdane Ražnatović počela je zahvaljujući Anastasiji koja je bila provodadžija.

- Počelo je prošle godine na Kopaoniku, na dočeku Nove godine… Nataša, naša druga ćerka, i Anastasija su se znale, pa su se tako upoznali Veljko i Bogdana i onda je krenulo najpre neko šmekanje, kasnije veza. Možda on dečko nije imao takvu devojku pre. Možda je imao drugih devojaka, ali verovatno on to u Beogradu nije mogao videti - rekao je gospodin Rodić svojevremeno.

Informer