05.10.2021.

07:50

Foto: Informer

Džet set

PAPARACO! ĆERKA ANE NIKOLIĆ I RASTE KRENULA U VRTIĆ! Pevačica se skockala kao za CRVENI TEPIH - evo u kom izdanju je došla po NASLEDNICU!

Pevačica je bila veoma uzbuđena, pa nije mogla da sakrije suze radosnice ni kada je devojčicu ostavljala vaspitačicama.

Paparaco Informera uhvatio je Nikolićevu u momentu kada je sa ćerkom izlazila iz vrtića na Dedinju, a od izvora smo saznali kako je protekao pevačicin dan.

Informer

Ana Nikolić sa ćerkom

- Ana je veoma vezana za Taru, bukvalno je ceo život podredila njoj. Mnogo vremena provode zajedno, ali je Ana svesna da je devojčici potrebno društvo vršnjaka. Bila je veoma uzbuđena što njena ćerka kreće u "školicu". Kada su se spremale da krenu, nije mogla da zaustavi suze. Tara se zbunila, bilo joj je čudno što mama plače, ali joj je Ana objasnila da je mnogo srećna - kaže naš sagovornik.

On dodaje da je Nikolićeva bila veoma uzbuđena kada se rastajala od ćerkice:

- Tara je bila u vrtiću samo nekoliko sati jer joj je prvi dan. To je standardna procedura, takozvano privikavanje. Ana je čekala u prostorijama vrtića i sve vreme su joj oči bile pune suza.

Pevačica je i sama na Instagramu potvrdila da je jučerašnji dan bio poseban za nju i njenu naslednicu.

- Konačno smo krenuli u vrtić i jako sam uzbuđena zbog toga. Jedva sam uspavala Taru sinoć jer je stalno govorila: "Mama, ne smemo da zakasnimo" - otkrila je pop zvezda na Instagramu.

Skockana ko za pistu

Za Anu je Tarin prvi dan u vrtiću bio veoma važan, pa se skockala kao da je krenula na crveni tepih. Pevačica je imala crnu suknju, tigrastu bluzu, a suze je krila iza šešira i naočara za sunce.