06.10.2021.

07:50

Foto: Instagram/jovananikolicmusic

Džet set

BOLNA ISPOVEST NAŠE PEVAČICE! Korona joj je oduzela oca, a nakon njegove smrti ostavila je pevanje i promenila život iz korena!

Jovana Nikolić Mišković otkriva da je njen otac, slavni reditelj Božidar Nikolić završio u bolnici baš dok se ona porađala u julu prošle godine. Pevačicin tata se tada zarazio koronom, a preminuo je osam meseci kasnije od posledica tog virusa.

Informer

Jovana Nikolić Mišković

- Završio je u bolnici kada sam otišla da se porađam. A porodila sam se usred pandemije korone. I na svu muku, tata mi umre... U fazi sam tugovanja i ubeđena sam da to nikada neće potpuno proći i da se neću oporaviti - priča Jovana za Informer i dodaje da nije spremna da se vrati muzici:

- Bio je to jako stresan period za sve nas, stalno sam bila pored njega i brinula o njemu. Godinu dana je bio bolestan, mučio se, a onda je dobio koronu... Tako da sam batalila pevanje godinu i po dana, zaista nisam imala ni snage ni volje za to. Čekam neka lepša vremena bez korone da bih se vratila pevanju.

Marko i ja se volimo, 
nećemo se razvesti

Jovana tvrdi da nisu tačne čaršijske priče da se razvodi od Marka Miškovića:
- Jao, čula sam da se razvodim! Marko i ja se stalno pojavljujemo zajedno u javnosti i stvarno ne znam ko plasira te priče. Posle 13 godina i dvoje dece naravno da cveta ljubav!

Jovana nikad nije isticala da je Božidarova ćerka, već je sama gradila svoju karijeru. Nakon smrti oca povukla se iz javnosti i kaže da dane provodi u kući sa ćerkama.

- Kod kuće sam, ne idem nigde... Kad god izađem, čujem da su se nekome desile loše stvari. Ne gledam čak ni vesti. Na mom televizoru su samo crtaći - kaže pevačica i otkriva kako vaspitava ćerke:

- Sebe smatram strogom mamom. Uvek se zna red kad, šta i kako može da se radi. Ćerka Antonina i ja se uvek dogovaramo i svako mora to da poštuje. Išla je na onlajn nastavu dugo, ali smo ove godine odlučili da je pustimo da ide u školu. Deca nose maske i u malim su grupama, tako da mi je to pomoglo da lakše prihvatim njen odlazak u školu. Njoj fali socijalni život, u godinama je kad treba da se druži i igra, a ne da sedi kod kuće!  

Bila na svadbi Terzinog sina

Jovana je posle duge pauze nedavno izašla iz kuće. Pevačica je bila na svadbi Kostadina Terzića, sina direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića. 
- Na svadbi je bilo toliko veselo da sam čak i ja uzela mikrofon da pevam. Sve je bilo savršeno, teklo je kao po loju - kaže Jovana.

Tagovi:
pevačica Jovana Nikolić smrt oca džet set