09.10.2021.

22:38

Foto:

Džet set

RELJA POPOVIĆ PREVARIO NIKOLIJU?! Uhvaćen u bioskopu sa zgodnom plavušom, a SADA JE OTKRIO DETALJE O NJOJ!

Međutim, društvene mreže su izgorele nakon što se pojavila vest da je Relja Popović uhvaćen sa novom devojkom u jednom prestoničkom tržnom centru u bioskopu, sa kojom se ljubio. Naime, na društvenoj mreži Tviter se pojavio status jedne korisnice, koja je opisala kako je sve izgledalo od reči do reči. 

- Relja Popović uhvaćen je prošlog četvrtka u bioskopu u tržnom centru sa drugom devojkom. Ljubili su se na zadnjem sedištu, ona je nosila masku sve vreme. Kad je pri izlaženju skontao da je provaljen, lik je bukvalno pobegao od nje. Ona ima kratku, plavu kosu – napisao je korisnik.

Informer

Reper Relja se kasnije oglasio na Instagram profilu i potvrdio ove navode korisnice sa Tvitera i rekao da ima novu devojku, sa kojom je srećan. 

- Da me ne pitaju ljudi, istina je da imam novu devojku – napisao je Relja na Instagram storiju, ali ubrzo pojasnio celu situaciju.

Naime, Nikolija je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi da je promenila boju kose u plavo, a i da se ošišala. Pomenutu objavu podelio je i reper i napisao:

Informer

- Moja nova devojka.