15.10.2021.

07:55

Foto:

Džet set

DARKU LAZIĆU KUCAJU IZVRŠITELJI NA VRATA?! Pevač dužan 950.000 dinara Ani Sević?!

Ana Sević preko advokata poručuje da joj Darko Lazić duguje 950.000 dinara za alimentacije! Folk pevač je pre dva dana izjavio kako je bivšoj ženi isplatio sve što je dugovao za brigu o njihovoj sedmogodišnjoj ćerki Loreni, međutim, Sevićeva je to odmah demantovala.

Informer

 

Krivična prijava

Njen advokat Miša Petrovski kaže da Lazić od marta prošle godine ni dinara nije dao za izdržavanje deteta.

- Protiv Darka smo podneli krivičnu prijavu, posle koje je uplatio polovinu zaostalih alimentacija do marta 2020. godine. Od tada do danas punih 19 meseci nije plaćao alimentacije, pa dug sada iznosi 950.000 dinara - rekao je Anin advokat za Telegraf.rs i dodao da će Laziću sve to biti prinudno naplaćeno:

Informer

 

Devojka ga častila letovanjem

Darka Lazića je devojka Barbara Bobak častila za rođendan letovanjem u Egiptu. Paparaco Informera uslikao je golupčiće na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla", gde su došli nekoliko sati pre leta jer su radili test na koronu.
U Hurgadi ostaju sedam dana, a Lazić je pred ulazak u avion poručio: "Ne smem na moru da Barbari napravim bebu, ne znam šta ću više sa tolikom decom."

- On je odlukom suda bio u obavezi da plaća mesečno 50.000 dinara za potrebe alimentacije. Kako to nije činio, izvršitelj vodi postupak trenutno i mi ćemo potraživanje naplatiti kroz izvršenje.

S druge strane, folker tvrdi da je sa bivšom ženom u dobrim odnosima.

- Ani sam isplatio celu alimentaciju. Nas dvoje više nismo na sudu, u okej smo odnosima. Ona je nedavno upoznala i moju devojku Barbaru i baš su se lepo ispričale - priča Lazić.

Informer

 

I sa Marinom na sudu

Darko se na sudu sreće i sa bivšom verenicom Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

- Kada smo se Marina i ja rastali, pitao sam je koliko para želi. Ona je rekla sumu i ja sam to ispoštovao. Međutim, ona me je i pored toga tužila. Govori kako joj dugujem novac, a ja uredno imam svaku uplatnicu, sve što joj dajem ide preko računa - tvrdi pevač, koji je juče u Rumi imao zakazano ročište sa Gagićevom, ali se nije pojavio jer je na moru.

Informer