17.10.2021.

12:58

Foto:

Džet set

SAŠA MATIĆ ĆE ZA NOVU GODINU ZARADITI VRTOGLAVU SUMU NOVCA?! Od honorara može da kupi stan - on će biti naplaćeniji pevač u najluđoj noći?!

Međutim, kako pišu mediji, rekorder bi mogao biti popularni pevač Saša Matić koji će 31. decembra zaraditi navodno 50.000 evra!

Informer

Saša Matić

Kako je otkrio izvor blizak pevaču, Saša će nastupati u jednom luksuznom prestoničkom hotelu u Beogradu, a kako dodaje sagovornik, on je ovaj nastup zakazao još pre godinu dana. Ova činjenica nije iznenađujuća, s obzirom na to da važi za jednog od najtraženijih pevača na našim prostorima, a i šire.  

Za domaće medije oglasio se Sašin menadžer koji je otkrio sve o novogodišnjoj noći:

Informer

Saša Matić

- Tačno je da će Saša pevati u Beogradu, očekujemo da će sve biti u redu kada je u pitanju epidemiološka situacija u našoj zemlji i da neće biti otkazivanja. Jesmo zakazali nastup za najluđu noć još pre godinu dana, ali o ciframa je stvarno neukusno govoriti. Nikada nismo pričali o zaradi, pa ne bih to činio ni sada, ono što mogu jeste da vam garantujem lud provod ukoliko u novu godinu uđete upravo sa Sašom - rekao je Sašin menadžer.