19.10.2021.

12:34

Foto:

Džet set

SVAŠTA BIH IMAO DA VAM PRIČAM, ALI NEMAM SNAGE! Andrija Kuzmanović se potresnim govorom oprostio od Marka Živića!

Na komemoraciji su se pojavile mnoge kolege pokojnog glumca, koje su došle da se oproste od njega.

Informer

Andrija Kuzmanović

Glumac Andrija Kuzmanović se emotivnim rečima oprostio od kolege:

- Ovde smo igrali u predstavi "Anđeli čuvari" pa smo se družili i pričali dosta, on više. Uvek je nekako ponavljao priče, želeo je da neke naše događaje sačuvao od zaborava. I mislim da je u tome uspeo. Nisam imao nikada dilemu u tome da li je on moj pravi prijatelj, ali mislim da sam se mnogo puta nenamerno ogrešio o njega. I mislim da smo ga mnogi nekako stavljali sa strane u nekom trenututku. Zapravo sam shvatio od kako ga nema šta jer on bio meni, svima nama, celom gradu. Bio je jedna velika beba, imao je oči koje se nisu promenile od kako je izašao iz porodilišta. Svašta bih imao da vam pričam, ali nemam snage, sačuvaću to za sebe. Pepi, hvala ti na svemu, praštaj mi, volim te, ljubi te brat. Marko je voleo neke uloge da posveti ljudima kojih više nema. Sada je otišao kod tih ljudi, a mi ćemo nastaviti da igramo. Maki, voli te tvoj Pepi, hvala ti, praštaj - rekao je Andrija.

Informer

Marko Živić

Podsetimo, Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu. Glumac je preminuo u 50. godini od posledica korona virusa u KBC "Dragiša Mišović".

Glumio je u brojnim filmovima i serijama, te iza sebe ostavio mnogo uspešnih projekata.

Pamtićemo ga po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu".