25.10.2021.

07:45

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Džet set

BIVŠE DEVOJKE DARKA LAZIĆA ULAZE U ZADRUGU 5! PRODUCENTI PINKOVOG RIJALITIJA SPREMAJU SPEKTAKL!

Bivše devojke Darka Lazića ulaze u "Zadrugu 5", saznaje Informer! Producenti Pinka uveliko pregovaraju sa Darkovom bivšom verenicom Marinom Gagić, s kojom folker ima dvogodišnjeg sina, dok je njegova bivša ljubavnica, pevačica Olivera Matijević već potpisala ugovor za rijaliti!

Informer

 

Postale drugarice

- Čelnici Pinka prvo su na razgovor pozvali Oliveru, s kojom je Darko varao prvu suprugu Anu Sević, a onda i verenicu Marinu! Ona je prošle nedelje bila u Beogradu i odmah je pristala da uđe u "Zadrugu"! Obećala je da će pred kamerama otkriti sve prljave tajne Darka Lazića - priča naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je pevačica predložila producentima da pozovu i Marinu:

- Olivera je kontaktirala sa Marinom preko Instagrama čim je čula da ju je Darko ostavio! Rekla joj je da se kaje što je bila ljubavnica i požalila se da je izigrao obe... Još tada su njih dve skovale plan da se zajedno osvete Laziću! Tako je Olivera odmah posle razgovora na Pinku otišla u Pećince kod Marine, kod koje je i prenoćila. Tad su pričale da zajedno uđu u "Zadrugu".

Informer

 

Prema rečima našeg izvora, Gagićeva se nećkala jer ima malo dete, ali je od toga jača njena želja da se osveti Laziću, koji odbija da joj plaća alimentaciju.

- Darko ne daje novac za sina Alekseja, a i retko ga viđa. Marina je shvatila da, ako ona sinu ne obezbedi budućnost, neće niko drugi. Već je dogovorila sastanak sa čelnicima Pinka i za dobar honorar pristaće da uđe u rijaliti zajedno sa Oliverom.

Informer

 

Darko je besan na obe bivše i tvrdi da žele da se proslave preko njegovih leđa.

- Nemam komentar za bivše, više me ne zanimaju u životu! Dajete prostora Oliveri i Marini! One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko su one? Olivera je propala pevačica, a Marina hoće da bude poznata! - rekao je pevač, koji posle raskida sa Marinom uživa u ljubavi sa pevačicom Barbarom Bobak.