26.10.2021.

23:55

Foto: Žarko Radovančev

Džet set

EVO KOJU ŠKOLU POHAĐA ĆERKA JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA! Ne zanima je javni život, ali...

Kruna njihove ljubavi svakako je ćerkica Nina, sa kojom provode svaki slobodan trenutak, te su tako svi nedavno zajedno boravili u Rusiji.

Informer

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

- Iskreno, jedva smo čekale da odemo kod Ivana u Moskvu, to smo planirali još ranije i ovoga puta smo uspeli da se iskombinujemo i maksimalno smo iskoristili to zajedničko vreme. Uživali smo i nas dvoje, a i Nina boga mi, bila je oduševljena svim znamenitostima Moskve, posebno Crvenim trgom - priča pevačica, te objašnjava da joj jako teško pada razdvojenost od Bosiljčića, koji često snima projekte u Rusiji:

- Najviše volim da provodim vreme sa Ivanom i Ninom, tako da mi jako nedostaje kada nije tu. Hvala bogu nisu u kontinuitetu dugački ti njegovi odlasci, pa onda lako organizujemo i dopunjujemo tu prazninu kad se sretnemo ponovo.

Iako i Jelena i Ivan važe za vrlo poznate umetnike i van granica Srbije, pevačica ističe da još uvek nije poznato da li će i njihova naslednica Nina krenuti istim stopama.

Informer

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

- Dok je bila mala ona je stalno gledala kako je moguće da smo u isto vreme na televizoru i u kući, sada se navikla i saživela sa tim. Nina ima svoj život sa drugaricama i školom, ponosna sam na nju kako se normalno ponaša i koliko je vredna devojčica. Jako je razigrana i vedrog duha, a mogu da kažem da joj mnogo ni ne prija kada smo u nekoj gužvi, pa ljudi hoće da nas slikaju. Nju ne interesuje još uvek javni život i javni posao. Neka se bavi čime god želi i mi ćemo je podržati, ali za sada ne iskazuje želju za javnim poslom, iako je treći razred muzičke škole - iskrena je Jelena koja ne krije da je ćerkica trenutno dosta vezana za Ivana:

- Nisam zbog toga ljubomorna, to je normalno. I ja sam kao mala bila vezana za tatu, pa kad dođe pubertet onda se okrećeš mami. Uživam u svakoj ljubavi sa njom i mi joj pružamo samo ljubav i podršku, a ona će sama odabrati sutra kojim putem želi da ide i čime da se bavi.