09.11.2021.

14:46

Foto: printscreen

Džet set

BAKA PRASE PIŠTOLJEM PRETIO LJUDIMA U SAOBRAĆAJU! Skandal koji nema granice - "Nadležni organi da reaguju"

Jutjuber je hteo da se pohvali novom luksuznim automobilom, ali je ovoga puta zaista preterao i pokazao kako se on ophodi prema nekome ko mu se obrati u saobraćaju.

On je simulirao pucnjavu i obračun sa imaginarnim neprijateljem na ulici, zbog čega su pojedini vozači, ne znajući o čemu se radi bili uplašeni i zbunjeni.

Informer

Baka Prase

Dok ga je suvozač snimao, Baka je potegao pištolj i izbvacio ga kroz prozor. Posebno mu je bilo smešno što su drugi učesnici u saobraćaju bili u čudu, pa je jedan automobil usporio.

- Pa, pa, rke koke. Ne morate da zapucate, samo kažete "izvoli burazeru" i kraj. Svaki konflikt je rešen. Sve je rešeno, niko više neće da se k***i i lagani ste do sledeće raskrsnice. E je** ga, posle opet mora rke koke - objasnio je on.

Ovaj video šokirao je javnost, pa su tako reagovali i korisnici društvenih mreža.

Informer

Baka Prase

- Onaj kreten Baka Prase snimio video kako vozi džip Mercedes G Klase obučen u crno kako plaši ljude pištoljem. Pa ako ovo može da dođe do nadležnih pa da oni reaguju bilo bi lepo. Neka je plastičan pištolj neka je šala ali neka ga organi vrate na fabričko - glasio je samo jedan u nizu Tvitova.