10.11.2021.

10:00

Foto: HIT dodatak/informer

Džet set

VODILA PROGNOZU DOK JE SKAKALA IZ AVIONA SA 2.000 METARA VISINE! Marija Egelja iznela ŠOK DETALJ iz života!

Posao na Pinku dobila je još dok je bila u srednjoj školi.

- Kada sam napunila 15 godina, upisala sam školu za talente UMS i počela da vodim emisiju "Siti kids". Nekoliko godina kasnije zaposlila sam se na Pinku. U početku mi je bilo teško, jer sam radila i školovala se u isto vreme. Dešavalo mi se da učim za vreme reklama. Mama me je ponekad vozila posle časova, kako bih na vreme stigla da uživo u programu pročitam vremensku prognozu. Imala sam istovremeno dosta obaveza i bilo mi je jako naporno sve to da postignem. Sada se ponosim svim što sam uradila i nikada ne bih otišla sa Pinka.

Informer

Neke Marijine vremenske prognoze ostaće upamćene za sva vremena.

- Mislim da sam jedina "vremenka" koja je vodila prognozu dok je skakala iz aviona sa 2.000 metara visine. Uvek se trudim da moja prognoza bude drugačija od drugih. Vodila sam vremensku prognozu na biciklu, dok sam surfovala i klizala se na ledu.

Podsetimo, lepa voditeljka je poručila da neće promeniti svoje neobično prezime kada se bude udavala.

Deca su mi se rugala što radim na Pinku

Egelja otkriva da je u srednjoj školi imala problem sa vršnjacima zbog toga što radi na televiziji.

- Deca su me zadirkivala zato što radim na Pinku, i to uglavnom devojčice. Pomno su pratile sve i jedva čekale da pogrešim kako bi me sutradan u školi uznemiravale. Sećam se da sam jednom u programu rekla: "Čeka nas snežovit vikend", pa su me devojčice zezale, a ja sam plakala...