16.11.2021.

19:56

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

Džet set

PEVAČICA JE DVA PUTA POBEDILA RAK! Progovorila o borbi sa teškom bolešću: Kada su mi saopštili to je bio šok za mene...

Bojanina životna priča ni malo nije laka, a kako je otkrila, dva puta je gledala smrti u oči i oba puta iz te borbe izašla kao pobednik. 

Pevačica je ispričala kako je reagovala kada su joj saopštili da ima kancer.

- Sećam se naravno, ali moram da kažem da sam ja imala tu sreću, jer sam išla na redovne preglede. Svakih šest meseci sam išla na pregled celog tela, tako da sam na vreme otkrila. Meni se pojavila cista, bila je mala, koju sam pratila šest godina, na redovnim pregledima. I onda se desi da se ona odjednom uveća za 7 centimetara i kada sam shvatila da se dešava nešto čudno, pozvala sam doktora i otišla na pregled. Hirurg je doneo odluku da uklonimo cistu i sa patologije je posle toga došao nalaz da je kancer bio veličine zrna pirinča maligno unutra, dok je oko njega bilo sve benigno. Moram da priznam da kada su mi saopštili, to je bio šok za mene i čovek se odmah pita: "Zašto? Kako ja? Kako to meni da se desi?" Ali eto, ni prva, ni poslednja, šta da se radi. Jednostavno se morate suočiti sa tim i uhvatiti se u koštac sa problemom i boriti se, nema vam drugog izbora - rekla je Bojana koja je otkrila da joj se karcinom vratio dve godine kasnije:

- Dve godine kasnije, ponovo mi se javio pod pazuhom, kuglica veličine velikog klikera. Mesec i po dana sam primala jake antibiotike da vidimo da li će to da se povuče, međutim, morala sam ponovo na operaciju i tada su mi izvukli četiri žlezde. Tri dana nakon toga imala sam još jednu operaciju, rekli su mi da moraju sve to da očiste, jer nisu bili sigurni da li ima još neka. Tada su mi izvadili još 20 žlezdi, od kojih je pet bilo pod karcinomom - rekla je pevačica koja je u "Nikad nije kasno" osvojila sve tri nagrade, što se desilo prvi put u nekom muzičkom takmičenju.

Tagovi:
Estrada VIP džet set bojana barjaktarević