18.11.2021.

09:25

Foto: Informer

Džet set

DALILA PRE DEJANA I CARA LUDELA ZA POZNATIM FRAJEROM Pogledajte o kome je reč

 Zbog toga je prekinuo svaki kontakt s porodicom i odrekao se brata, ali i majke Biljane!
- Dejan stalno govori da je ljut na porodicu jer nisu podržali njegovu vezu i brak sa Dalilom, ali istina je skroz drugačija. Kad se ona takmičila u „Parovima", David je prvi ušao u taj rijaliti. Ona ga je sačekala sa vrata i pitala:" Jel ti se sviđam?". Flertovala je s Davidom, muvala ga, ali je on rekao da mu se ne dopada ona, već Aleksandra Subotić. Nju je tad pukla sujeta, pa je, čim je u „Parove" ušao Dejan, spopala njega i smuvala ga - priča dobro obavešten izvor za Informer.

Informer

U SVAĐI David i Dejan


Prema njegovim rečima, Deki nikad nije preboleo to što se ženi njegovog života sviđao David.
- Njemu je to bolna tačka. Zbog ljubomore je okrenuo leđa bratu, počeo je sve da mu zamera i to je kulminiralo brutalnim svađama! Dalili je takođe bio povređen ego, pa je dolivala ulje na vatru, stalno napadajući Aleksandru i Davida. To je suština razdora u toj porodici, a sve ostalo je posledica toga - kaže izvor i dodaje da je to je razlog zbog kog Dejanova majka, brat i sestra nisu otvorenih ruku prihvatili bosansku starletu:
- Nije im se dopalo što je terajući inat Davidu, započela vezu s Dekijem. On je tada imao 21 godinu, smatrali su da je klinac kojim Dalila manipuliše zbog rijalitija.


I sam David je u „Zadruzi" pomenuo da je snajka prvo bacila oko na njega.
- Bila je zaljubljena u mene, zato me sada stalno napada i pljuje -  rekao je fitnes trener.


I dok David planira da uđe u „Zadrugu" i pomiri se s bratom, dotle Dejan i dalje ne želi da čuje za porodicu.
- Da bi do toga došlo mora da prođe mnogo godina! Izdao me je, isto kao što je sada uradila i Dalila, kojoj sam beskonačno verovao. Sam sam na ovom svetu, svi su mi okrenuli leđa, krenuću život od nule. Svi mi govore kako David napolju plače zbog svega što mi se dešava, ali meni ne treba njegovo sažaljenje. Ni on, ni mama, nisu bili uz mene kad su mi bili najpotrebniji, sad je kasno za sve - izjavio je Dejan.