19.11.2021.

16:04

Foto: Dejan Živančević

Džet set

SANJA, IVANA I KSENIJA ISPROZIVALE MARIJU ŠERIFOVIĆ I SARU JO ZBOG NASTUPA ZA NOVU GODINU! Biće prave ŠURIKEJN! /VIDEO/

Grupa "Hurricane" - Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić su za kratko vreme osvojile srca publike širom sveta, a kuče su predstavile svoje nove pesme. Devojke koje plene lepotom, scenskim nastupom i vokalnim sposobnostima pokazale su još jednom koliki su profesionalci, te su strpljivo odgovarale na pitanja novinara satima. 

Informer

 

Tri lepotice su izabrale interesantne i različite kombinacije, sa druge strane atraktivne i privlačne, te su time dodatne istakle da savršeno izgledaju i da su u odličnoj formi, tako da su blistale na promociji i odisale pozitivnom enegrijom.

Naime, ekskluzivno za Informer.rs otkrile su nam otkrile detalje njihovog privatnog života koje malo ko zna, ali i koja će se od njih tri prva udati. 

Informer

 

Zbog čega toliko krijete svoj privatan život, to je medijim kao i narodu najzanimljivija tema?

- Opekle smo se (smeh), ali šalu na stranu ipak je to nešto što treba da bude samo naše. Hoćemo da narodu budemo prepoznatljive po našoj muzici, po našim nastupima, ali ne po skandalima i raskidima - govore njih tri. 

Kako komentarišete poziv da za Novu godinu ispred skupštine nastupe naša jedna naša popularna pevačica, Marija Šerifović i Sare Jo?

- Ne ljutimo se iskreno, nije bilo nužno da nas zovu. Mi jesmo bile na Evroviziji i možda je to narod i očekivao, ali ne sumljamo da će biti pravi spektakli. Kako što su najavile njih tri će biti "Šurikejn". 

Informer

 

Podsećamo, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, nakon učešća na Evroviziji, za samo dva meseca, navodno su zaradile preko 300.000 evra. Uraganke su veoma popularne i tražene, a nakon učešća na takmičenju za pesmu Evrovizije cena im je skočila čak do 10.000 evra po nastupu. 

U nastavku teksta pogledajte kako je izgledao ceo interviju sa popularnim pevačicama: