19.11.2021.

19:02

Foto: Dejan Živančević

Džet set

IAKO JE UHVAĆENA U ZAGRLJAJU BIVŠEG DEČKA, KSENIJA KRIJE DA JE U TAJNOJ VEZI SA PAVLOM MENSUROM?! Pevačici se omaklo, pa priznala što nije htela! /VIDEO/

Kao bomba je odjeknula vest da je glumac Pavle Mensur u vezi sa članicom grupe "Hurricane" Kseniijom Kneževivć, ali ta ljubav nije dugo potrajala prenose domaći mediji. 

Informer

Ksenija Knežević

Naime, poznato je da je Ksenija Knežević sklona promenama na svom telu, a ovog puta pevačica je ponovo promenila boju kose, a pitali smo je zašto je to tako.

Već nekoliko puta si menjala boju i dužinu kose, da li praviš promene na sebi samo kada raskineš sa dečkom?

- Koji raskid, ja ne znam o čemu se ovde radi. Ja nisam ništa raskinula to si ti rekao (smeh). Posao kojim se mi bavimo iziskuje oromene i normalno je raditi na sebi, tako da ne moram da čekam da me neko ostavi da bih nešto menjala - rekla je Ksenija.

Informer

Hurricane

Podsećamo, Ksenija je nakon pet i pogodina veze raskinula sa, sada već bivšim dečkom, Nikolom, dok je Mensur okončao dvoipogodišnju vezu sa koleginicom, glumicom Ivanom Zečević, sa kojom je živeo zajedno. Razlog nedavnog raskida Ksenije i Nikole, navodno, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili. Kseniji takva veza više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka. 

Pre nekoliko dana osvanula je slika zajednička fotografija Ksenije i Nikole sa jedne privatne proslave, ali spekuliiše se da su posle svega ostali jako dobri prijatelji.   

Informer

 

Sudeći po svemu Ksenija je i dalje u emotivnoj vezi sa Pavlom Mensurom ali da to oboje kriju od očiju javnosti.