Autor: Informer.rs

01.12.2021.

20:50

Foto: Informer

Džet set

PAPARACO! Rijaliti drugarice provele dan u šopingu pre Majinog ulaska u "Zadrugu"

Maja je očigledno rešila da zatraži Ivinu pomoć oko odabira haljina koje će nositi u Pinkovom šou-programu, pošto je Grgurićeva počela da se bavi kreiranjem garderobe! Marinkovićeva je poželela da u nekoj od Ivinih kreacija zablista na dočeku Nove godine, koji će provesti pred kamerama.

U butik u kom se prodaju modeli atraktivne Hrvatice stigle su posle podne, a Maja je sa sobom povela i psa Lea, od kog se tih dana nije odvajala. Iva joj je strpljivo pokazivala haljine, a aktuelna učesnica rijalitija nije krila oduševljenje. Isprobala je čak dvadeset odevnih kombinacija!
- Mora sve da pršti! Nisam džabe ugradila ovolike silikone, želim da mi haljina istakne grudi. Najviše volim dubok dekolte i gola leđa! Ma da bude golo sve do početka guze - objašnjavala je Maja Ivi šta tačno želi, a ova joj je pronalazila upravo takve komade.


Marinkovićeva je na kraju odabrala pet haljina koje će nositi na imanju u Šimanovcima u posebnim prilikama. Za to vreme je i Grgurićeva ostavila nekoliko komada sa strane, kako bi i ona zablistala u "najluđoj noći"!
Drugarice iz rijalitija su nekoliko sati provele u biranju stvari, pa su iz radnje izašle tek kada je pao mrak. Maja je do kola došla s punim kesama, a Iva joj je pomogla da ih spakuje u gepek automobila, pa je učesnica "Zadruge 5" otišla u radnju sa cipelama.