Autor: JelenaT

06.12.2021.

14:26

Foto:

Džet set

GODINA BEZ DŽEJA Bila je NEDELJA baš kao u pesmi...

Na današnji dan, 6.decembra 2020. preminuo je Džej Ramadanovski, od posledica srčanog udara. Bila je nedelja, baš kao u pesmi. Porodica i prijatelji, ni nakon godinu dana ne mogu da se pomire sa ovim tragičnim gubitkom.

Ćerka Marija je podsetila na godišnjicu očeve smrti emotivnom objavom.

-Godina prodje ali bol nikada neće proći.Previše nedostaješ tajko moj! Bio si najbolji tata na svetu!, objavila je Marija pre nekoliko sati.

Džej je izdahnuo u 56. godini života, nakon bezuspešnog višečasovnog reanimiranja, negde oko 14.30 časova, u iznajmljenom stanu u kom je živeo sa svojom devojkom. Pokojni pevač je pre nekoliko godina operisao je srčane zaliske u Beču, a tom prilikom su ga lekari upozorili da je neophodno da strogo da vodi računa o ishrani i načinu života.

Džej je u jednom od poslednnjih intervja izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi korona virus mogao biti poguban za njega.

Legendarni pevač, sahranjen je uz pesmu "Nedelja", na Novom groblju, u Aleji velikana, u prisustvu porodice i mnogobrojnih pirjatelja i kolega. Pre dva dana, tačnije, prvu subotu uoči godišnjice, rodbina i prijatelji održali su pomen.

Informer

Sahrana Džeja Ramadanovskog

Podsećamo, Džej je rođen u višečlanoj porodici obućara Mazlama i radnice Gradskog Zelenila Barije Ramadanovski kao jedino muško dete. Porodica Ramadanovski vodi poreklo iz opštine Resan u Makedoniji.

U njegovu člast, veliki prijatelj i kolega Aca Lukas juče je objavio numeru "Opet je danas nedelja" čiji stihovi slamaju srce.

Lukas je ovom porukom poslao snažnu poruku, pokazavši koliko mu Ramadanovski nedostaje.