06.12.2021.

19:14

Foto: ATA Images

Džet set

PAPARACO - Goca Tržan stigla na snimanje novogodišnjeg programa u ŠTIKLAMA I SPORTSKOJ JAKNI! Pevačica BEŽALA od fotografa?! (FOTO)

Pored pevanja, ona već nekoliko godina na društvenim mrežama ima vlog o šminkanju, a poslednjih godinu dana radi kao voditeljka i snima svoj rijaliti šou-program. Goca je sve ređe u tradicionalnim medijima jer svoju popularnost održava na Instagramu i Jutjubu, gde je prate čak i oni koji nisu ni bili rođeni kada je ona bila na vrhuncu karijere.

Goca se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa Prve televizije, a naši paparaci su je uslikali kada se najmanje nadala. 

Naime, pevačica je stigla u svom skupocenom automobilu, a na sebi je nosila crne čizme na štiklu, lila haljinu cvetnog dezena i sportsku jaknu. Mnogi su ostali zatečeni kada su je videli da na haljinu nosi sportski mantil, ali Goca se opravdala rekavši da je jakna nepromočiva, a da napolju pada kiša.

Informer

 

Za razliku od svojih koleginica, ona je došla sređene kose, potpuno našminkana i spremna da odradi svoj blok i odmah ide kući. 

Informer

 

Iznad teksta pogledajte našu galeriju sa fotografijama pevačice kako se krije od našeg paparaca.