Autor: Informer.rs

09.12.2021.

11:37

Foto: Informer

Džet set

TOP PAPARACO Kiji bežale nemirne dude

Rijaliti zvezda se pojavila u seksi haljini sa dubokim dekolteom iz koje su sve vreme bežale njene nemirne grudi.

U Požarevac je stigla svojim skupocenim "audijem", a kako smo uspeli da primetimo, nije joj bilo teško ni da vozi u visokim potpeticama. Pevačici je društvo pravila prijateljica, koju do sada nismo viđali u njenoj pratnji.

Kiji je u početku bilo neprijatno zbog dubokog dekoltea, pa je sve vreme pokušavala da zakloni grudi rukama. Međutim, kada je ušla u restoran u kojem je snimana emisija, potpuno se opustila i zaboravila da "čuva" dekolte. Tako smo uspeli da ovekovečimo njene adute koji su štrčali na sve strane iz uske haljine. Jedva smo je nagovorili da skine bundu, kako bismo sve lepo slikali i predočili našim dragim čitaocima.

REČ OČEVICA

- Kija je mamila poglede svih muškaraca na snimanju. Dok je čekala svoj red u restoranu, svi su gledali u njen dekolte. Stvarno mnogo dobro izgleda, nije ni čudo što su svi piljili u nju.
Kijina koleginica

Podsećamo, pobednica prve "Zadruge" jedna je od retkih dama sa naše scene koja se može pohvaliti velikim prirodnim grudima. Kija je nekoliko puta govorila da nema ništa protiv silikona, ali da njoj lično ne pada na pamet da ih ugradi. Kako je nedavno otkrila za Informer, u grudima ima četiri dobroćudna tumora i ne bi se igrala svojim zdravljem.