Autor: Informer.rs

09.12.2021.

14:09

Foto: pritnscreen you tube

Džet set

OVAKO SU HRVATI PLJUVALI SRPSKU JUTJUBERKU KOJA JE SEBI ODUZELA ŽIVOT! Nisu birali REČI, a roditelje su savetovali da deci OGRANIČE INTERNET

Hrvatski portali među kojima je Index.hr nisu tolerisali popularnost mlade Kike, pa su joj pre dve godine uputili jezive reči. Ovaj tekst novio je naziv "Srpkinja obara rekorde: Najpopularnija pesma u Hrvatskoj je gora od svake cajke”.

"Kada vidite trending na Jutjubu u Hrvatskoj, verovatno ćete da razmisliti o tome da svojoj deci ograničite vreme za internet", pisalo je na Index.hr.

Informer

Portal Index.hr

Takođe su u ovom tekstu naveli da pesmu ljudi treba da slušaju na svoju odgovornost.

- Ona je glavna junakinja drame s najpopularnijim balkanskim jutjuberom Bakom Prasetom, koji ju je brutalno izvređao u više navrata. Fanovi Bake Praseta, kojih ima više od milion, navalili su na ‘dislajk’ dugme na Jutjubu, pa Kika i njena rep pesma ovih dana obaraju rekorde - zaključuje hrvatski portal.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji „Ju Tjub“ („You Tube“) kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.