09.12.2021.

14:21

Foto: printscreen instagram

Džet set

ZNAM ŠTA SE TAČNO DESILO... Nakon vesti da je Kika izvršila samoubistvo oglasio se poznati jutjuber! Evo šta je rekao!

Tužnu vest potvrdila je i njena majka koja se oglasila na društvenim mrežama, više o tome pročitajte OVDE

Ovim tužnim povodom oglasio se poznati srpski influenser Cale koji je rekao da je poznavao ali da se nisu nešto specijalno družili.

- Ona je skroz okej devojka, nego ja iskreno nisam imao toliko dobar kontakt kao što imam sa Leom Stanković i Anom Lazarević. Znao sam je sa festivala, tamo smo se viđali. Uvek je bila jaka kao ličnost, i nikad mi ne bi palo na pamet da će ona da digne ruku na sebe. Ne znam šta da kažem, zatečen sam - rekao je Cale.

Na pitanje da li je bio upoznat sa njenim psihičkim stanjem, rekao je:

- Ja nisam adekvatan sagovornik da dajem dalje komentare na temu njenog psihičkog stanja jer se nismo toliko družili, da jesmo ja bih to znao. 

Sumnja se da je ruku na sebe podigla jer je imala mnogo negativnih komentara na svojim objavama i na Jutjub kanalu.

- Svako od nas ima negativne komentare, ali ona se sa tim komentarima nosila. Najviše loših komentara dobijala na konto njenih slika. Iskreno prvo sam pomislio da nije neki prenk ili šala, niko nije mogao da veruje da je ovo zaista istina.

Na pitanje da li zna kako se desio ovaj nemili odgovor, on je odgovorio:

- Znam šta se tačno desilo ali ne mogu ja o tome da govorim, samo mogu da apelujem na ljude da nikako ne dižu ruku na sebe. Sve se može rešiti i za sve ima rešenja - rekao je Cale.