12.12.2021.

21:59

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

VODITELJKA PRVI PUT JAVNO PROGOVORILA O RAZVODU! Sa suzama u očima otkrila: Borite se za sebe, nemojte dozvoliti da vam govori da...

Marija je na svom Jutjub kanalu objavila video snimak u kom je prokomentarisala celu 2021. godinu, a tom prilikom se dotakla i teme razvoda, te je o tome prvi put javno progovorila.

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - iskreno je rekla Marija sa suzama u očima i dodala:

- Ja sam konačno u ovoj godini progovorila, zauzela se za sebe, rekla svoje mišljenje, rekla i stala iza toga. Ono što je moj savet svima na ovu temu jeste da ne dozvolite drugima da stavljaju sebe ispred vas. Dakle, cenite sebe, cenite to što jeste svoju posebnost. I nemojte da vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni. To vam priča osoba kojoj je to govoreno godinama. Borite se za sebe - rekla je Marija.