Autor: Informer.rs

19.12.2021.

15:35

Foto: Privatna arhiva

Džet set

EMOTIVNI SUSRET LEGENDI Bora upao Bregi u termin, pa se izljubili pod maskama DRUŽE SE 50 GODINA, A NEMAJU MNOGO ZAJEDNIČKIH FOTKI

Brojni posetioci su došli da vide najveće legende na jednom mestu, a Bora se sa svojim bednom Riblja čorba toliko zaneo da je produžio koncert i upao u termin Bjelog dugmeta.

Informer

Goran Bregović i Bora Đorđević na Jahorini


- Bora Čorba je sa svojim bendom svirao puna dva sata, pa je na kraju i probio termin na zahtev publike. Da ne bi napustio scenu pre nego što otpeva svoje najveće hitove, dugmići su morali da čekaju. Nakon koncerta on se izvinio Goranu Bregoviću, nakon čega je i usledeo susret u bekstejdžu - kaže izvor Informera koji se zatekao na licu mesta. 

Legendarni muzičari su svo vreme nosili na licima maske jer su veoma oprezni zbog pandemije koronavirusa.
- Uz poštovanje mera u borbi protiv kovida-19, srdačno su se zagrlili i razmenili lepe reči. Njihov susret bio je i više nego emotivan. Iako su zajedno na estradi skoro 50 godina, vrlo retko su zajedno nastupali, a zajedničkih fotografija skoro da i nemaju. Prišli su im i zajednički prijatelji sa Jahorine, i onda je usledilo slikanje i ćaskanje koje je trajalo do samog početka nastupa Gorana Bregovića i Bijelog dugmeta - prenosi naš sagovornik.