Autor: Informer.rs

20.12.2021.

08:31

Foto: printscreen

Džet set

SINU SAM I OTAC I MAJKA Boli me kada ga ostavljam da bih zaradila novac MILICA DABOVIĆ POSLALA SRCEPARAJUĆU PORUKU

Kako je navela nije joj uvek lako da sina ostavlja na čuvanje kod babe i dete, kako bi ona mogla da igra košarku i zarađuje za njegovo bolje sutra, ali je primorana da donosi takve odluke jer je samohrana majka.


- Ponosna sam mama i tata jednog predobrog, prepametnog i predivnog dečaka - napisala je Milica. 
Košarkašica je onda podelila svoja najintimnija razmišljanja:
- Gedam te kako sada bezbrižno spavaš pored mene i kroz glavu mi prolazi hiljadu misli...Tebi će četvrti rođendan, a mi skoro pet godina živimo život zajedno. Na kratko smo nekada odvojeni jer mama uvek ode da se bori za tebe, za nas da ti ne bi falila dlaka s glave, da sve imaš i da budes najsrećnije dete, da ti nadoknadim sve ono što ja nisam imala. Da te naučim da treba da budeš i izrasteš u dobrog čoveka. Moj si šampion, moj si car, moj borac, moja ljubav, moja sreća, moj život, moje sve!

Informer

Milica Dabović


Dabovićeva je poručila da je svesna da njeni roditelji dobro birnu o Stefanu, kada ona nije tu, ali joj ipak teško padaju rastanci.
Znam da uživaš s bakom i dekom dok mami igra i uvek bije neke bitke zbog našeg boljeg sutra. Znam to, pa mi je malo lakše, ali mamu zauvek boli što sati bez tebe prolaze i prođu a ne mogu vreme da vratim ili nadoknadim. Nisam taj super heroj, a ti ih toliko voliš. Želim da te čuvam od svega. Disao si u meni kao što ja sada dišem gledajući tebe i daješ mi snagu koja se ne može uporediti ni sa kometana, meteorima, planetama! Ti si me oživeo. Vidim te i ne pomišljam više na one gluposti, nego se samo zahvalim Bogu što te živim!

 

Milica kaže da će svu svoju energiju usmeriti na vaspitanje sina:
Daću sve od sebe da te naučim da ceniš male stvari, poštuješ svoju majku, starije od sebe, da vredno radiš, učiš i treniraš, da se boriš i da nikada ne odustaješ. Naučiću te da deliš red čokolade na četri kockice, da pomažeš ljudima u nevolji, da budeš primer...Ali i da ako te ikada neko udarili ili povredi vratiš tri puta jače!Hvala ti sine moj na predivne četiri godine života. Najteže su i najlepše za ovih skoro 40 mojih! Ponosna sam na nas!