29.12.2021.

13:37

Foto: Zoran Sinko

Džet set

PAPARACO Suzana Jovanović u poslednjem šopingu u 2021. godini

Pevačicu je paparaco Hita upecao dok je bila u poslednjem šopingu u 2021. godini.
Suprugu Saše Popovića uhvatili smo ispred jednog tržnog centra na Novom Beogradu kad je parkirala svoj "smart" i krenula u obilazak butika. Kako nismo uspeli da se probijemo od velike gužve, Suzanu smo sačekali pored kola. Ona nas nije primetila, ali mi nju jesmo i videli smo da je kupila novogodišnje sijalice, koje će očigledno kačiti na prozore svoje kuće.

Informer

Suzana Jovanović bira dekoraciju za Novu godinu

Sašina i Suzanina vila godinama važi za jednu od najlepših okićenih tokom novogodišnjih praznika, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta. Kako smo saznali, pevačica je odlučila da sama okiti svoju kuću, bez pomoći dekoratera koje njene koleginice uglavnom angažuju. Sijalice i čupavu prostirku ubacila je u gepek, a onda se vratila u tržni centar.

Merkala je jelke i dvoumila se između bele i zelene. Zvala je nekog preko telefona, pa se nakon nekoliko minuta razgovora odlučila za najveću jelku od 2,5 metara. Sa prodavačicom se dogovorila da joj isporuče na kućnu adresu, a sama je ponela kući samo neke ukrase. Odabrala je belog Deda Mraza, kog će staviti ispred ulaznih vrata, kao i tri ukrasna fenjera.