31.12.2021.

07:00

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

STANIJA DOBROJEVIĆ PRED KRAJ GODINE PRIZNAJE Dobiću od Deda Mraza po guzi, bila sam bezobrazna!

Atraktivna starleta zato poručuje Deda Mrazu da je kazni!
- Ove godine sam bila mnogo bezobrazna i dobiću od Deda Mraza po guzi! Ko priznaje, pola mu se prašta, pa valjda neću dobiti mnogo batina - kaže Dobrojevićeva.

Starleta dodaje da Deda Mraz niti bilo koji drugi stariji muškarac nema nikakvu šansu da je osvoji:
- Da se razumemo, Deda Mraz kod mene nema šanse jer ne volim matorce. U krevetu sam imala samo mlađe muškarce, stariji su se nudili, ali odbijala sam ih. Šta ću ja s matorcem?! Da mi kupuje neke markirane torbice?! Pa ja sam to mogla da kupim sama sa 20 godina, još dok sam radila u Americi! Uostalom, imam super dečka i zadovoljna sam seksualnim životom.


Stanija kaže da njenom momku Marku Markoviću ne smeta što je ona više svučena nego obučena.
- Moj dečko je navikao na takve slike, čak me i on ponekad fotografiše. Svestan je da ja zarađujem i glavom i guzom. Svima je interesantna moja prirodna i velika pozadina, zašto to ne bih iskoristila?! Počela sam aktivno da se fotografišem sa 25 godina, tada ni dečko ni majka nisu mogli da se protive. Mama je čak pokušala i dolazilo je do sukoba. Posle je shvatila da ne može protiv mene. Rekla mi je da proživim sve dok sam mlada, da ne bih žalila kada dobijem porodicu i postanem majka - završava priču Dobrojevićeva.