07.01.2022.

11:00

Foto: Mina Dishlenkovich

Džet set

EKSKLUZIVNI EDITORIJAL MILICE PAVLOVIĆ I MILOŠA TIMOTIJEVIĆA Spremni smo za Holivud!

Pevačica i glumac, koji su oduševili gledaoce kao ljubavni par u seriji "Pevačica", planiraju da ponovo zaigraju zajedno, ali ovog puta u "industriji snova".

Informer

Milica Pavlović i Miloš Timotijević


- Jedna od božićnih želja mi je da dobijem ulogu u Holivudu, ali ako bi mi partner bio Miloš Timotijević i ako ne bi uticala na moju muzičku karijeru u Srbiji. Neverovatan je glumac, prija mi njegova energija. Pored njega se osećam sigurno, a mislim i da smo zajedno dobar "paket" - priča Milica i najavljuje drugu sezonu "Pevačice":

Informer

Milica Pavlović i Miloš Timotijević


- Nestrpljiva sam da počnemo da snimamo, jer mi je Gaga Antonijević rekao da će moja uloga biti drugačija, što je za mene veliki izazov.


Miloš se već oprobao kao glumac u holivudskom filmu "U zemlji krvi i meda", režiserke Anđeline Džoli, ali ne priželjkuje da kadar deli s njom, već sa "seksi senjoritom".
- Zadovoljstvo je raditi sa Milicom, imamo mnogo tema za razgovor i među nama vlada pozitivna energija - priča Timotijević, a Pavlovićeva mu uzvraća kompliment:

Informer

Milica Pavlović i Miloš Timotijević


- Miloš i ja smo u super odnosima, povremeno se dopisujemo na društvenim mrežama. Pomogao mi je da se opustim na snimanju serije. Pet minuta pre snimanja scene u kojoj se nenormalno volimo pričali smo o njegovoj supruzi i privatnom životu. Meni je to padalo teško, postidela bih se i bila manja od makovog zrna, a Miloš bi se na prvu loptu "prebacio".

Timotijević je iskusniji u glumi i navikao je na intimne scene:
- Kadrovi u kojima se ljubimo deo su našeg posla. Ništa mi nije palo teško tokom snimanja, bilo je baš zanimljivo!

Informer

Milica Pavlović i Miloš Timotijević

Milica i Miloš za Informer pričaju kako slave Božić.
- Za mene Božić znači dan na koji moj otac sigurno dolazi iz inostranstva. Okupimo se i slavimo što smo zajedno. Tada shvatimo koliko nam za sreću malo treba... - priča Milica, a Miloš dodaje:
- U detinjstvu sam slavio tradicionalnije, na selu, čistom vazduhu i u većem krugu porodice. Danas slavim u gradu, porodica se smanjila, a o vazduhu da i ne govorim...
 

Foto: Mina Dishlenkovich Restoran: Legat 1903 Dekoracija: Provansa Dekor 
Frizura: Nikola Rakić  Stilista: Miloš Đokić Šminka: Jovana Marković