11.01.2022.

19:40

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

AKO ODETE NA NASTUP MILICE PAVLOVIĆ ČUVAJTE TELEFON! Pevačica otela mobilni gostu i bacila ga iza sebe, a da nije ni trepnula! ŠOK VIDEO UGLEDAO SVETLOST DANA

Ono što je mnoge šokiralo je šta je uradila dok ju je snimao kako peva, jedan od gostiju lokala.

Kako se vidi na videu, objavljenom na Instagramu, Miica otima telefon od gosta i baca ga iza sebe na binu.

Šta je to toliko iznerviralo pevačicu, da je morala da baci tuđ telefon, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, njena gluma u seriji "Pevačica" pobrala je brojne simpatije, te se pevačica nedavno osvrnula na komentare njenih najbližih i istakla da se tu neće zaustaviti, kao i da bi u budućnosti volela da snimi film, uprkos brojnim obavezama.

Informer

- Šalim se stalno sa svojim prijateljima da u prvim epizodama serije samo spavam i gutam tablete. Gde ćete gore, em prva uloga, em glavna, a ja samo spavam i samo se drogiram (smeh). Ne bih volela da moj primarni poziv (pevanje) trpi. U ovom momentu bavim se modelingom, zaštitno sam lice raznih brendova, nekad osetim da mi je previše. Borim se svakog jutra sa svojim rokovnikom i mejlovima, ali za sada ostajem verna ekipi serije "Pevačice", ali ako bude neka dobra uloga za film... Ali znate šta je problem, dobila sam u seriji glavnu ulogu, prvo pa muško, tako da ne znam, ne bih ispod toga išla. Ne znam kog partnera bi mogli da mi ponude, da bih rekla- može! - rekla je ona.