13.01.2022.

08:50

Foto:

Džet set

KOMŠIJAMA SE NE DOPADA Severinu razotkrili susedi u Splitu, a potom ispričali kako je Milan hteo da kupi CEO KVART!

U svoju nekretninu od 650.000 evra u Splitu, Severina retko dolazi, a njene komšije iz ovog primorskog grada otkrivaju kakva je pevačica.

Informer

Severina Vučković

- Skoro je promenila prezime na interfonu iz Kojić u Vučković. Tada nam je bilo jasno da se stvarno razvela. Majka joj češće dolazi ovde nego ona, bude najviše tu preko leta i za Uskrs i druge praznike. Valjda se uželi rodnog kraja pa dođe. Uvek se javi kad je sretnem u prolazu, fina je. Nekoliko puta sam video da je s njom bio i njen bivši muž Igor Kojić s njenim sinom - rekao je komšija Mario.

Informer

Severina Vučković

Komšinica Antonija nije delila mišljenje svog komšije, ali nam je otkrila neke zanimljive detalje iz života pevačice.

- Videla sam je nekoliko puta, ali nešto je bila neraspoložena, meni nije prijala. Majka joj je pristojna žena. Jednom je, sećam se dobro, stajala dugo pred krstom pape Jovana Pavla Drugog i kao da se molila i meditirala, gledala je u nebo. Tada je imala velike probleme oko starateljstva nad sinom - rekla je Antonija, pa dodala da je njen bivši verenik Milan Popović imao velike planove za ovaj kraj.

- Rekao je da će kupiti Žnjan (naselje i plaža u Splitu), pa da će on to sve srediti, tako sam čula. A sad da li je ili nije - u to ne bih ulazila - završila je ljubazna Severinina komšinica.