13.01.2022.

11:20

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

SEVERINI ZABRANITI ULAZAK U SRBIJU: "Čuj cajke, p**nićarke!" Traže da se pevačici doživotno ukine pravo na borvak u našoj zemlji!

Ova izjava koštaće je, vrlo moguće, ulaska u Srbiju što bi moglo da traje i do kraja njenog života.

Informer

Severina Vučković

Severina godinama nastupa i zarađuje u gradovima širom Srbije, ali to jene sprečava da širi mržnju i optužuje srpski narod za genocid u Srebrenici.

Naime, ona je gostujući u jednoj emisiji u Sarajevu, govoreći o Srebrnici, istakla da je tamo počinjen genocid.

- Na primer, ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin, ali radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni (Srbija) ne priznaju da se to tako zove - rekla je ona sa osmehom na licu i ponovo razbesnela sve.

Ispod objave u komentarima ljudi su žestoko opleli po bivšoj srpskoj snajki, te su mnogi istakli da bi trebalo da joj se zabrani ulazak u zemlju.

- Zabraniti joj ulazak u Srbiju doživotno!", "Ova žena ne zna za sramotu. Boga se ne boji", "A zabrana ulaska u Srbiju? Zašto ćutimo?", "Čuj cajke, p**nićarke, to ti ono - ko o čemu, k*rva o poštenju"- glasili su samo neki od komentara.