17.01.2022.

09:06

Foto: printscreen

Džet set

PRAVILA SAM KRST OD OLOVA, VERNICA SAM OD ŠESTE GODINE Jovana Tipšin otkrila da voli da psuje, ali da ipak veruje u Boga!

Pevačica Jovana Tipšin godinama je na estradnoj sceni, a sada je progovorila o veoma intimnom delu svog života. Jovana je priznala da je velika vernica i da u boga veruje od šeste godine.

Informer

Jovana Tipšin

- Oduvek sam bila vernica, od svoje šeste godine. Sećam se da sam igrala lastiš pa sam prekidala igru i izdvajala se da bih pravila krst od olova - priseća se Jovana, i dodaje:

- Znam da me Bog čuva odmalena, a tako su me i roditelji vaspitali da verujem, da budem poštena, kao i to da lepa reč i gvozdena vrata otvara.

Jovana ipak priznaje da njen rečnik nije baš uvek onakav kakav bi trebalo da bude pa postoje situacije u kojima želi da prestane da psuje.

- Znam da ne bi trebalo da psujem, ali za volanom i te kako umem da se iznerviram pa da mi izleti poneka ružna reč. Kažu da inteligentni ljudi psuju, a ja ne volim baš to, jer to mi para uši - iskrena je pevačica.

Informer

Jovana

Tipšin naglašava da je okrenuta pravoslavlju na pravi način i da poštuje sve praznike i tradiciju njihovih obeležavanja.

- Često se ispovedam kod svog duhovnika, posećujem razne manastire. Pridržavam se svakog posta od svoje 18 godine. Ipak, ja ne volim puno da pričam o tome, jer to je nešto lično, Bog, ja i ništa drugo - završava Jovana.