17.01.2022.

13:03

Foto:

Džet set

HARISOVI RODITELJI TERAJU SINA DA OSTAVI RADU Postavili Berkoviću jedan uslov!

Rada Manojlović i Haris Berković, šest godina u skladnoj vezi, koju nisu pratili skandali već su oni ljubav čuvali samo za sebe. Nisu dozvolili da im se bilo ko meša u njihovo ljubavni život.

A sada kako prenose mediji par bi mogao da ozvaniči svoju vezu i to na na nagovor roditelja. Budući da Harisa roditelji savetuju upravo to.

Harisovi roditelji od samog početka nisu prihvatili vezu sa atraktivnom pevačicom, ali su je vremenom veoma lepo prihvatili i zavoleli kao da im je ćerka. 

Informer

Rada i Haris

- Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajkom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli i obavili s njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa - priča izvor blizak paru.

A Radin tata više ne pita ništa vezano za potomstvo i kako se već pisalo ne želi da opterećuje ćerku tim pitanjima. S druge strane, Harisovi roditelji su odlučili da se umešaju:

- Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako nećeš da se ženis i ostvarujes kao otac, pusti devojku da nađe svoju sreću. Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš više sa njom". Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu podrsku - završava izvor.

Informer