17.01.2022.

19:34

Foto: Promo

Džet set

VELIKI POVRATAK NA JAVNU SCENU! Džidža sa novom pesmom osvaja ESTRADU, u ovakvom IZDANJU je niste videli do SAD! (FOTO)

On je danas istakao svoje mišljenje i o njenoj novoj duetskoju pesmi "Ekstaza" koju je objavila na kanalu "Two louder".

S obzirom na to da je Džidža sa koleginicom Nadicom u duetu u novom spotu seksi i provokativna, kako po stajlingu, tako i po koreografiji, mnogi su mislili da će Bosanac pocrveneti. Međutim, njegov komentar na Instagramu iznenadio je njihove brojne poštovaoce i pratioce.

- Jako sam ponosan na svoju Džidžu i to što se upustila u potpuno pravac koji je meni nepoznat! Ponosan na to kako je odradila! Jezik joj je duži od metra i brži od zvečarke. Šalu na stranu, bravo - pohvalio se poznati kompozitor, producent i harmonikaš na Instagramu ćerkinim video snimkom.

Informer

Objava Dragana Stojkovića Bosanca

S druge strane, kontaktirali smo Aleksandru povodom njenog povratka na scenu i popričali s njom gde je bila i šta je radila za vreme pandemije.

Informer

Džidža

- Tata, naravno, uvek da svoj sud, i za divno čudo dopalo mu se. Ja uvek mogu da snimim narodnjak i on to zna, i podržao me je u ovome jer zna da volim dosta muzičkih pravaca i zašto se ne bih oprobala u ovome ako mi već leži. Sugerisao je jako malo jer on kaže da sam odlično odradila, prošto rep je dikcija, rep je izraz, rep je dobar tekst i to je to. Smatra da sam to dobro iznela i drago mi je što imam njegovu podršku u svemu - rekla je Džidži.