19.01.2022.

23:21

Foto: Privatna arhiva/promo

Džet set

VODITELJKA EMISIJE "S TAMAROM U AKCIJI" IMALA VELIKI PROBLEM OD DETINJSTVA Zbog ovoga je nestala usred noći

Kada je Tamara bila mala, njen otac je primetio da se s njom noću nešto čudno  dešava. 
- Otac je otkrio da mesečarim jer me je noću pratio i primetio da ustajem i šetam a da uopšte toga nisam svesna. Onda sam prestala to da radim i bila sam mirna godinama. Međutim, ponovo sam počela da mesečarim kada sam upoznala muža Vuka. Dešavalo se da me on noću zatekne kako sa otvorenim očima stojim u ćošku kao kip i ničega nisam svesna. Onda me uhvati za vrat i polako odvede do kreveta, jer osobe koje mesečare ne smeju da se bude - objašnjava Grujićeva.

Informer

Tamara Grujić
Nestala tokom noći


Voditeljka nikada neće zaboraviti kako je u toku mesečarenja završila u krevetu drugog muškarca.
- Prošle godine smo snimali po Srbiji emisiju "S Tamarom u akciji", čiji je izvršni producent moj muž. Posle napornog dana legla sam u hotel da spavam, a sa mnom u sobi su bili muž i naša ćerka Lenka. Usred noći samo sam nestala, pa su svi krenuli da me traže i dozivaju. Muž je shvatio da mesečarim, pa je mirno rekao: "Nema veze, ona se uvek vrati" - priča Tamara, koja se te noći uvukla u kolegin krevet:

Ćerka je nasledila mesečarenje

Tamara Grujić kaže da je njena ćerka Lenka, koju je rodila 2019. godine, nasledila mesečarenje od nje.
- Gledamo je muž i ja kada spava. Odjednom ustane,  pogleda levo i desno, i onda ponovo legne. Moj otac tada zna da kaže: "Evo, i ova će da mesečari kao njena majka" - priča voditeljka.

- Otvorila sam oči i ugledala tonca Branu kako leži pored mene u bračnom krevetu. Mislim da sam u trenutku osedela od šoka. Shvatila sam da sam tokom mesečarenja ušla u njegovu sobu jer je bila preko puta moje.

Kod kolege u krevetu

Voditeljka kaže da je tonac Brana pretrnuo od straha kada ju je ugledao u svojoj sobi. 
- Prepričao mi je da sam u dva ujutru ušla u njegovu sobu i rekla mu: "E, slušaj, ono na Kosovu kad smo bili, moramo da uradimo ovo, moramo ono..." Čovek se prestravio! Onda sam sela pored njega, uzela ćebe, legla u njegov krevet i okrenula mu leđa. Priznao mi je da 45 minuta nije mogao da se pomeri od šoka - prepričava Tamara ovu nesvakidašnju situaciju.