22.01.2022.

07:40

Foto: printscreen

Džet set

MINA KOSTIĆ RAZOČARANA ODLUKOM SUDA U NEMAČKOJ! Šabanov ubica treba doživotno da robija!

Pevačica je šokirana odlukom suda u Nemačkoj, koji je Turčinu odredio kaznu od samo 39 meseci robije.

- Tužna sam i razočarana! Trebalo je da dobije doživotnu robiju, a ne samo tri godine. Svi možemo da izazovemo saobraćajku, ali ovaj čovek je bio pijan i drogiran. Zato je počinio ubistvo Šabana Šaulića i Mirsada Kerića - sa suzama u očima priča Mina.

Informer

Suđenje ubici Šabana Šaulića

Kostićeva veruje da Šabanova porodica takođe nije zadovoljna presudom.

- Ne znam kako bih izdržala da sam na njihovom mestu. Verovatno bih svima je*ala mater! Nisam neko ko se sveti drugim ljudima, ali ovo je nečuveno. Sve i da je taj Turčin dobio maksimalnu kaznu od pet godina, malo je! Kakav je to uopšte zakon? Ubiješ dvoje ljudi i izađeš posle tri godine!? Sramno! Za takvo delo - samo doživotna. Nažalost, ne pitam se ja - kaže pevačica.

Informer

Mina Kostić

Levent je u četvrtak osuđen na tri godine i tri meseca zatvora. Turčin je proglašen krivim za smrt Šabana Šaulića i klavijaturiste Mirsada Kerića, pošto je pijan izazvao tešku saobraćajku 17. februara 2019. godine nedaleko od Bilefelda. Izricanju sramne presude, donete u sudu u nemačkom gradu Giterslou, prisustvovala je porodica "kralja narodne muzike": supruga Gordana, ćerka Sanela sa mužem Zoranom Mirkovićem i sin Mihajlo.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":