24.01.2022.

12:50

Foto: printscreen

Džet set

MAJKA DARKA LAZIĆA POBESNELA ZBOG SVADBE SA BARBAROM?! "Ispred kuće mi neće vrteti vola, nismo mi dvorske lude"!

Darko je otkrio da će prvo napraviti ceremoniju u restoranu, a potom i pod velikom šatrom, ispred rodne kuće u Brestaču. Ipak, kako prenosi Scandal, Darkova majka, Branka Lazić navodno je očitala  sinu lekciju zbog ovog poteza.

Informer

Branka Lazić, majka Darka Lazića

- Branki je više i snajki i veridbi preko glave. Žena ne zna gde bije, a on se ženi maltene na svake dve godine - započinje izvor i dodaje:

- Nema ona ništa protiv Barbare, samo smatra da brzaju i neće ni da čuje da se ta šatra postavi ispred njene kuće. Oštro mu je rekla: "Nećemo mi uvek da budemo cirkus, šta smo mi, dvorske lude?! Ispred moje kuće nećete vrteti tog vola, dosta je bilo!" Ali znate Darka, on je onako šarmantan i majka je slaba na njega. Zato i verujem da će to veselje biti gala i da će na kraju Branka da ga sprema - rekao je izvor.

Informer

Darko Lazić i Barbara Bobak

Inače, Darkova majka nedavno je za Kurir rekla da je rano za još jedno unuče.

- Ako je Darko srećan i ja sam srećna. Iskreno mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a ne da se uvek piše kako je on ovakav i onakav. Onda ispada da su uvek žene u pravu, a on nije. I ja sam žena, ali realna sam, večito se piše o njemu kao da je on neka babaroga, a ženski svet je dobar, one su fine. Mislim da je još uvek rano za još jedno unuče, ali ako se desi Bože moj, dece nikada nije dosta. Barbara i ja se lepo slažemo za sada, a i njeni roditelji su prihvatili Darka - rekla je pevačeva majka.