28.01.2022.

07:45

Foto:

Džet set

ADIL ĆE OBRADITI DŽEJEVE PESME?! Pevač otkrio neverovatne detalje: ŽELIM DA OŽIVE NJEGOVE NUMERE!

Adil obožava pesme pokojnog Džeja i često ih peva na nastupima.

- Voleo bih da obradim neke njegove numere. Meni je omiljena "Od ljubavi do mržnje" jer na mene ostavlja veoma jak utisak. Ma, ta mu je najlepša. Posebno volim i pesmu "Iznajmiću sobu sa pogledom na te". Lepo bi bilo da uradim rimejk tih pesama, sa nekim drugim aranžmanom, da te numere ponovo ožive i da ih zavole neki novi klinci.

Informer

Mama sve dopušta

Strog sam prema sinovima, ali im zato mama sve dopušta

Adil Maksutović

Da li si strog otac?

- Stariji sin Adrijan ima osam godina i ide u muzičku školu, to ga baš zanima. Mlađi Daris ima dve godine i još je mali. Strog sam tata i dovoljno je samo da podviknem i sve me slušaju. Ali zato im majka nije stroga.

Da li ti smeta što sve više jutjubera počinje da snima pesme?

- Na ovoj sceni ima mesta za sve: i za jutjubere i repere. Više mi smeta što neki izgrađeni pevači pokušavaju da prate trendove, a treba da ostanu dosledni sebi. Podržavam sve koji su uspešni u javnom poslu, jer čim imaju publiku, nisu budale. Ako 200 ili 500 ljudi dođe da sluša nekog pevača, to je za poštovanje, a potpuno je nebitno da li se ta njihova muzika meni sviđa.

Informer

Da li bi voleo da Srbiju predstavljaš na Evroviziji?

- Naravno. Rođen sam u Beogradu, imam srpsko državljanstvo i bila bi mi čast da baš ja predstavljam našu zemlju na tom takmičenju.

Što se onda nisi prijavio na izbor za našeg predstavnika?

- Ne znam koliko sam sam ja adekvatna ličnost za to, jer sam težak kao crna zemlja. Morao bih u svemu da učestvujem, pa i u stvaranju pesme za Evropu. Nikad nisam dobio neki tekst na papiru, a da nisam umešao prste i dao deo sebe.