28.01.2022.

13:38

Foto:

Džet set

SVE ŠTO LETI ZARADE ZIMI POTROŠE NA LUKSUZNA PUTOVANJA! Poznati se baškare na najskupljim lokacijama na svetu, a evo koliko para daju na jedno letovanje!

Kako je letnja sezona za njih radna, oni skoro svake zime koriste su hladne dane kako bi odputovali u toplije krajeve. 

Informer

Dara Bubamara poznata je po tome što voli da se baškari, pa često odlazi na more i po nekoliko puta godišnje. Od Zanzibara preko Dubaia do Maldiva pevačica voli da troši novac na luksuzna putovanja. Dara je više puta isticala da su na nju Maldivi ostavili najjači utisak, te je sa te destinaceije objavila najviše fotografija na društvenoj mreži Instagram. Za jedno letovanje pevačica odvoji i po nekoliko desetina hiljada evra, a sudeći po tome da pevačica ode i na tri letovanja u toku meseca, zasigurno joj novac nije problem. 

Informer

Ovaj raj na zemlji, popsetila je i "srpska majka" Svetlana Ceca Ražnatović koja je na pauzi tokom snimanja "Zvezda Granda" odlučila da se odmori i napuni baterije baš na Maldivima. Pevačica je otkrila da sprema veliko iznenađenje za svoje fanove, a o čemu se zapravo radi čitajte više u nastavku teksta na ovom KLIKU. Ceca nije štedela na izbor rizorta u kom se odmara, te je za ovo putovanje izdvojila čak 12.000 evra po osobi.  

Informer

Pevačica Lepa Brena tokom zimsih dana svake godine sa porodicom ode na neku egzotičnu destinaciju. Živojinovići su do sada posetili Francusku, Italiju, Hrvatsku, a tradicionalno odlaze na Tajland svake godine.  

Informer

Iako je Ceca na Maldivima, njena ćerka Anastasija se ipak opdlučila za Ujedinjene Arapske Emirate, tačnije u Dubai. Ova luksuzna destinacija je vrlo popularna među našim javnim ličnostima, te smo tamo mogli videti Katarinu Grujić, Đanija, Acu Pejović, Jelenu Kostov, Mc Stojana i mnoge druge pevače i pevačice. 

Informer