30.01.2022.

19:00

Foto: Ivona Tomković

Džet set

EKSKLUZIVNI PAPARACO Baka Ceca uživa na Maldivima, a njen unuk glavni dasa u igraonicama

Jedna od najvećih folk zvezda na Balkanu pobegla je sa prijateljima na Maldive, odakle svakodnevno objavljuje seksi fotografije.

Njena ćerka uživa u Dubaiju i prati mamu u objavama zanosnih fotografija, dok su ostali članovi porodice Ražnatović u Beogradu.

Informer

Bogdana i Željko Ražnatović
Snajka podetinjila


Informerov paparaco uhvatio je Bogdanu Ražnatović dok je uživala sa sinom Željkom u jednoj beogradskoj igraonici. Ona je potpuno podetinjila igrajući se sa detetom i satima se zadržala u zabavnom parku. Naime, ona je ovog puta morala da zameni Cecu dok je na Maldivima, jer je inače pevačica ta koja redovno vodi unuka u igraonicu.

Informer

Informer

Ceca Ražnatović

Veljko i Bogdana svakodnevno Ceci šalju Željkove fotografije i snimke. Pevačica se redovno čuje sa unukom preko video-poziva.
- Bez obzira na to što je na Maldivina, Ceca ne može ni dan da izdrži bez Željka, pa često pričaju preko video-poziva. Mnogo joj nedostaje - kaže izvor Informera.

Bogdana je bila izuzetno posvećena sinu. Nije poslala dečaka u igraonicu sa dadiljama, već se sve vreme ona zabavljala sa njim. Igrali su košarku, vozili su automobile, a u jednom momentu su ušli i u brzi voz. Pomislili smo da će Željko početi da vrišti zato što je voz baš brz, ali on se smejao i uživao u svakom trenutku.
- Kako je slatka, baš je normalna i opuštena - mogli su se čuti komentari ostalih roditelja koji su doveli svoju decu da se igraju.

Veljko trenirao


Snajki Cece Ražnatović društvo u igraonici pravila je njena rođena sestra Nataša. Ona je u jednom momentu ušla sa mališanom u deo igraonice gde može da se skače i spušta niz tobogan, a mama je taj trenutak iskoristila da se čuje sa suprugom. Bogdana je pozvala Veljka i pričala mu dogodovštine sa Željkom.
Kako saznaje Informer, Veljko nije mogao da im pravi društvo jer je imao trening u to vreme, a sa Bogdanom se čuo čim je izašao iz sale za vežbanje. Nakon razgovora, ona mu je poslala nekoliko Željkovih fotografija.

Pogledajte još fotografija: